Met Pasen vindt weer een "Schokofahrt" plaats, en Nijmegen staat daar centraal in. 30 bakfietsers vervoeren 100% faire, biologische chocolade richting Duitsland. Het bijzondere: de chocolade komt met een zeilboot uit de Dominicaanse Republiek naar Rotterdam, en wordt, na verwerking in Amsterdam, met de bakfiets verspreid door West-Europa. 100% CO2 vrij! Naast chocolade vervoeren, willen de deelnemers met de tocht ook het gebruik van bakfietsen promoten - niet alleen om kinderen te vervoeren, maar ook als serieuze vervanging van vrachtverkeer (op wat kleinere afstanden dan...). . Nijmegen, 2-4-2018 .

Datum:2.4.2018

Met Pasen vindt weer een "Schokofahrt" plaats, en Nijmegen staat daar centraal in.
30 bakfietsers vervoeren 100% faire, biologische chocolade richting Duitsland. Het bijzondere: de chocolade komt met een zeilboot uit de Dominicaanse Republiek naar Rotterdam, en wordt, na verwerking in Amsterdam, met de bakfiets verspreid door West-Europa. 100% CO2 vrij!
Naast chocolade vervoeren, willen de deelnemers met de tocht ook het gebruik van bakfietsen promoten - niet alleen om kinderen te vervoeren, maar ook als serieuze vervanging van vrachtverkeer (op wat kleinere afstanden dan...).
. Nijmegen, 2-4-2018 .

gerardVerschooten